Duitslandstraat, 1363BG Almere

Aantal kamers

3, waarvan 2 slaapkamer

Oppervlakte

79m²

Prijs

1400,- p.m.

Plaats

Almere

Soort woning

Appartement

Bouwjaar

2009

Top locatie in Almere – Poort, instap klaar en eigen parkeerplaats. Dit appartement is gelegen op de bovenste etage van het complex en heeft vrij uitzicht zowel aan de voor en achterzijde.

De supermarkt is op loopafstand, net als het gezondheidscentrum en de gezellige winkelstraat aan de Europalaan. De A6 en A27 zijn gemakkelijk bereikbaar. De openbare voorzieningen zoals het NS-station Almere-Poort is per voet te bereiken. Het Almeerderstrand op 5 fietsminuten.

Er zijn meerdere basis- en voortgezet onderwijs scholen, kinderdagverblijven en er is een topsportcentrum Almere. Heerlijk wandelen in het Cascadepark, dat is ontworpen als een gebruikspark met allerlei voorzieningen in een doorlopend parklandschap.

Huur: 1400, _ excl. Nutsvoorzieningen.
Voorkeur voor huurcontract van minimaal 2 jaar.
Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure.

Indeling:
Via centrale hal met lift kom je op de galerij waar dit appartement is gelegen op de tweede verdieping. De entree van het appartement, met direct een slaapkamer aan de linkerzijde en aan de rechterzijde, heeft een laminaatvloer. Naast de meterkast en toilet kom je in de badkamer met ligbad, douchehoek, wastafelmeubel met twee wastafels en een hoge opbergkast.

De gang en woonkamer zijn voorzien van laminaat. De hoogglans keuken is strak en heeft een kunststof aanrechtblad met houtlook. Er is een vaatwasser en keramische kookplaat met afzuigkap die direct de luchtje naar het dak afvoert.

Van origine hoort er in het appartement een loggia. De eigenaar heeft deze direct verwijderd en het plafond daarna laten spuiten. Er is hiermee extra woonruimte gecreëerd. Echt een toegevoegde waarde aan dit appartement.

De openslaande deuren met Frans balkon geeft samen met het uitzicht een gevoel van ruimte. Er komt veel licht het appartement binnen, mede door de grote raampartijen, maar ook door de ligging op het westen. De “eigen parkeerplaats” op een mandelig afgesloten terrein met speeltuintje, is rijkdom!

Bijzonderheden;
– Twee slaapkamers;
– Loggia is verwijderd waardoor er meer ruimte ontstaat;
– Aparte was- en droogruimte met veel opbergruimte;
– Eigen parkeerplaats achter het appartement;
– Energielabel A;

Is uw interesse gewekt, wilt u een rondleiding of heeft u vragen? U kunt ons gerust bellen of e-mailen.

Wij staan u graag te woord of plannen met u een afspraak in voor een tour door dit appartement

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld kunnen wij niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens. Aan deze tekst kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Over ons

“Kwaliteit met een persoonlijke aanpak”
Met meer dan een aantal jaren ervaring in de makelaardij, kennen wij de woningmarkt door en door. Daarnaast zijn wij zeer bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van Wonen en Vastgoed.

Nieuwste aanbod