Simone de Beauvoirstraat, 1102AS Amsterdam

Aantal kamers

3, waarvan 2 slaapkamers

Oppervlakte

84m²

Prijs

345.000 k.k.

Plaats

Amsterdam

Soort woning

Appartement

Bouwjaar

1993

Fantastisch licht appartement van ca. 84 m2 gelegen op de vierde verdieping met een balkon op zonnige zuidoosten, een parkeerplek op afgesloten terrein en een berging op de begane grond. Dit appartement is gelegen in Venserpolder in Amsterdam-Zuidoost (net buiten de ring van het centrum van Amsterdam). Deze woning is nog volledig naar eigen smaak af te werken. Een woning met veel potentie!

Omgeving
Het appartement is gelegen aan een rustige straat in Venserpolder, met op enkele minuten fietsafstand van winkelcentrum de Amsterdamse Poort, diverse scholen, sportverenigingen en voorzien van leuke winkels en restaurants en uitstekende openbaar vervoerverbindingen (metrostation Strandvliet, station Amsterdam Bijlmer Arena en Duivendrecht). Binnen 25 minuten ben je in het centrum van Amsterdam. Tevens zijn er goede uitvalswegen naar (A2, A9 en A10).

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis of de lift bereik je de vierde verdieping. De hal geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met directe toegang tot het balkon en de open keuken. Via de hal toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel. Centraal in het appartement een separaat toilet. Op de begane grond bevindt zich een ruime berging van circa 4 m². Aan de zijkant van het complex is een parkeerplaats op afgesloten terrein.

VvE
De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd en de maandelijkse bijdrage zijn € 175,55 voor de woning en € 6,12 voor de parkeerplaats. Deze kosten bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 84 m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
– Balkon op het zuidoosten;
– Gelegen in Amsterdam-Zuidoost;
– Erfpachtcanon afgekocht tot en met 31-12-2041;
– Maandelijkse servicekosten van € 181,67;
– Oplevering kan per direct.

Is uw interesse gewekt, wilt u een rondleiding of heeft u vragen? U kunt ons betreffende verkoopmakelaar gerust bellen +31615 40 18 88 .
Wij staan u graag te woord of plannen met u een afspraak in voor een tour door dit appartement

 

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.

Over ons

“Kwaliteit met een persoonlijke aanpak”
Met meer dan een aantal jaren ervaring in de makelaardij, kennen wij de woningmarkt door en door. Daarnaast zijn wij zeer bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van Wonen en Vastgoed.

Nieuwste aanbod