Suze Robertsonstraat, 1318LZ Almere.

Aantal kamers

4, waarvan 3 slaapkamer

Oppervlakte

92m²

Prijs

1500,- p.m.

Plaats

Almere

Soort woning

Eengezinswoning

Bouwjaar

2000

Gelegen in Almere ligt deze bijzondere woning in de Suze Robertsonstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 92 m² en bevindt zich op een perceel met een totaal oppervlak van 113 m². De woning is gebouwd in 2000.

De woning is gelegen in de buurt Tussen de Vaarten Noord. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

Qua bereikbaarheid is de woning redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Almere, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Indeling

Bij binnenkomst komt u in de entreehal welke toegang verschaft tot het separate toilet aan de rechterzijde en in het verlengde de woonkamer.

De toiletruimte is volledig betegeld in een lichte kleuropstelling en voorzien van een staand toilet en fontein. Nevens de toegangsdeur van het toilet is er een interne garderobekast. De living is groots van opzet en door de schuifpui via welke u de achtertuin betreedt is er enorm veel natuurlijk lichtinval in de woonkamer. De fraai aangelegde achtertuin is georiënteerd op Westen (zonsondergang), voorzien van een achterom en tuinhuis. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combimagnetron, koel- vriescombinatie, afzuigkap en inductiekookplaat. De apparatuur is van gerenommeerde merken en dus kwalitatief goed. De gehele begane grond is voorzien van een goed gelegde in hout kleurige laminaatvloer.

Via een open trap met twee kwarten komt u op de eerste etage. Op deze verdiepingsvloer zijn drie slaapvertrekken gelegen. De hoofdslaapkamer is gesitueerd aan de voorkant de overige twee slaapkamers zijn gepositioneerd aan de achterzijde. Centraal gelegen op deze verdieping is de badkamer. De natte cel is voorzien van een bad douche combinatie, wastafel met meubel en een tweede toilet. Mede op deze etage is dezelfde vloerbekleding die op de begane grond is gelegd doorgetrokken.

Met behulp van een gesloten trap met 1 kwart komt u op de bovenste (tweede) etage. Hier is de wasmachineaansluiting gerealiseerd. De ruimte leent zich voor verschillende doeleinden, denk hierbij bijvoorbeeld aan wasruimte, studieruimte, gastenverblijf, etc.

Bouwjaar: 2000
Aantal kamers: 4, waarvan 3 slaapkamer
Woonoppervlakte: 92 m²
Externe bergruimte: schuur in tuin
Inhoud: 325 m³
Huur: 1500, _ excl. Nutsvoorzieningen.
Voorkeur voor huurcontract van minimaal 2 jaar.
Een credit check maakt onderdeel uit van onze toewijzingsprocedure

Aanvullende informatie:

_ volledig gestoffeerd

_ dubbel glas

_ voldoende gratis parkeer gelegenheid

_ hoogwaardige afwerking

 

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld kunnen wij niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de getoonde gegevens. Aan deze tekst kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Over ons

“Kwaliteit met een persoonlijke aanpak”
Met meer dan een aantal jaren ervaring in de makelaardij, kennen wij de woningmarkt door en door. Daarnaast zijn wij zeer bekend met de wet- en regelgeving op het gebied van Wonen en Vastgoed.

Nieuwste aanbod